top of page

Un any més, i en van 30, MOLTES GRÀCIES!

Més de 6.000 persones se sumen a les danses de foc i d’aigua de la 30a edició de l’Escaldàrium. Veterania, passió, autenticitat i originalitat són els pilars d’aquesta festa que fa servir la cultura i la història calderina per recrear la llegenda del sorgiment de l’aigua termal.


Un èxit absolut en aquesta trentena edició de l'Escaldàrium, amb més de 6.000 persones reunides a la plaça de Font del Lleó per gaudir en directe de la festa del foc i de l'aigua. Per descomptat, per part de les entitats que l’impulsem (@balldediables_caldesdemontbui, l'@associaciolaforca, Músics de l’Escaldàrium, @bombers_caldesdemontbui i @ajcaldesmontbui), però també per part de tot un conjunt d’empreses, entitats i particulars que ens ajuden i sense els quals aquesta festa no sortiria com surt.

.

.

Per tant, volem expressar el nostre agraïment més sincer...

.

.

...als qui han col·laborat: @pirotecnia_garcia, Electra Caldense, @casinodecaldes, @museuthermalia, Associació de Veïns i Comerciants del Casc Antic de Caldes de Montbui @viuelcascantic, @_cooltur i el @Projecte Lilith: Camins de bruixes, @protecciocivilcaldes, @coralguisla, @stage_dansa, @asardanistacalderina, @votv, @laxarxacat, @Balneari Broquetas, @Acció Cívica Calderina, Gravitat, Coral Guisla, Museu Thermalia, Club Natació Caldes, Biblioteca de Caldes de Montbui, Viridis Jardiners, Banc de Sang i Teixits, Jardí del Roure. A Joan Clotet pel carro del Judici i a la família Vila per guardar-lo, als sis fotògrafs acreditats d'enguany que ens faran reviure la festa a través de la seva mirada...

.

...a l’Adela Lafuente i a la Sara Granés per la seva interpretació de la llegenda i a les entitats de cultura popular que fan la festa encara més gran: @escaldats, @gegantscaldesmontbui, @bastonersdecaldesdemontbui i Ball de Gitanes de Santa Perpètua de Mogoda.

.

...i, per descomptat, a totes persones que vau omplir la plaça i el Parc de Can Rius i que, a banda de passar-vos-ho bé, vau ajudar a que tot fluís bé respectant els moviments de bruixes, esbirrus, tabalers i diables, obrint-nos pas quan tocava, etc. A vosaltres i també a tots i totes les qui vau optar per seguir la festa des d’una pantalla, moltes gràcies per donar sentit a tot això.

.

La llista de gent que ens ajudeu és molt llarga. Si ens hem deixat algú, us demanem disculpes!

.

Ens retrobem el segon cap de setmana de juliol de 2025!

.

Recent Posts

See All

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page